When it comes to freight arrangement which are the best lines(Shipping) to deal with for far east countries?

تم إضافة السؤال من قبل Vikas Bachhuka , Sales Manager - Tire, Lubs & Batteries , ALI ALGHANIM & SONS AUTOMOTIVE CO.
mohammed Akl
من قبل mohammed Akl , مدير مشتريات خارجيه , المهيدب للادوات الصحيخ

APL&EVER GREEN &MSC&WAN HAI

Jamil Uddin
من قبل Jamil Uddin , Logistics Manager , Diamond Construction (I) PVT LTD

WAN HAI, EVER GREEN , MSC, CMA CGM, MAERSK

MD GULAM MUSTAFA KHAN
من قبل MD GULAM MUSTAFA KHAN , Supervisor , ELAGOON BUSINESS SOLUTION

Intra-Asia, Intra-Europe, Latin America, Middle East, Oceania