A trade receivable is an example of which of the following? a) an asset, b) a liability c) income?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/02/13
Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby
من قبل Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby , Accountant , Servtel Information, Security, and Telecommunication Network Limited

Ans: a) trade receivable is an asset

Mahmoud Hamid
من قبل Mahmoud Hamid , Finance Manager , Experts

A trade receivable  is a current asset

Umair Khalid
من قبل Umair Khalid , Accountant , M I H BUILDING MATERIAL GROUP

A treade receivable is an example of AN Asset