What are the key soft skills needed for corporate executives to succeed in today’s competitive markets?

تم إضافة السؤال من قبل Sanjay Dukle , Head of Partnerships , VERNOST MARKETING TECHNOLOGY SOLUTIONS
تاريخ النشر: 2016/02/12
Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

1. Communication Skills 2. Team building Skills 3. Time management 4. Presentation Skills 5. Social and Business Etiquettes 6. Interpersonal Skills 7. Attitude 8. Leadership Skills 9. Conflict management . Adaptability . Decision Making  . Problem Solving Skills

  • Communication skills
  • Emotional intelligence
  • Integrity
  • Work ethic
  • Teamwork
  • Courtesy
  • Professionalism
  • Flexibility
  • Positive attitude