Can 2D architectural Plan be converted to 3D using 2D as base?

تم إضافة السؤال من قبل Anwar Ali Shaikh , MEP Project Manager , X cube Trading
تاريخ النشر: 2016/02/11
anura anuar
من قبل anura anuar , Vendor/Material Planner , GE Aviation Engine Service Malaysia Sdn Bhd | Selangor, Malaysia

Yes. Use AutoCAD's "Extrude" and "Revolve" commands to turn2-D designs into3-D models.

Ajaya Mohanty Ajaya
من قبل Ajaya Mohanty Ajaya , District Project Officer , Odisha State Disaster Management Authority

Yes, It is possible that a2D architectural Plan be converted to3D using2D as base

Mohammad Abid Arain
من قبل Mohammad Abid Arain , Design Architect , aLL Design

Yes. Actually the proper way to accurately model an architectural assignment is to develop it from the2D plan. All modelling softwares can import2d dwg (Autocad file).

Dinu Mathew Thomas
من قبل Dinu Mathew Thomas , Commerical Interior designer , Symmetrics development services

yes u can also import to3ds max for better rendering