how to server shut down properly if the cooling system of server room are failed.

تم إضافة السؤال من قبل Ali Muhammad , NETWORK , brookes\ pharmaceutical\ \{(pvt\{)\ ltd
تاريخ النشر: 2013/09/18
mohamed abd elhakim ali omran hmamia
من قبل mohamed abd elhakim ali omran hmamia , assistant general manager , suez oil company

By temp. Sensor to keep the silcon cheps or germanume in good condtion

mohamed abdi
من قبل mohamed abdi , Manager , salaan solution and computer repairing

you have to go bios and change baios with cooler system