Explain the extent to which currency hedging can reduce a firm's cost of capital?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/02/11
Emery DJONGA
من قبل Emery DJONGA , Accounting & Administration Officer , Fondation Hirondelle

This can have impact on capital when we are make conversion from one currency to another, generally this conversion rate may influence on our profit and loss account.