What is the latest technology for pipe leak detection system?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulaziz Alghamdi , General Manager , Saudi Building material Manufacturing Co.
تاريخ النشر: 2016/02/10
SYED ASIF HAIDER RIZVI ASIF
من قبل SYED ASIF HAIDER RIZVI ASIF , ENGINEER , S&R ERECTORS

USING FOAM ( WATER AND SOAP SOLUTION). APPLYING ON THE PIPES AND LEAKAGE WILL BE DETECTED IN THE FORM OF BUBBLES. ANOTHER METHOD IS BY USING RT/UT.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

thank you for invite but i didn't expert on this field

umar Farooq
من قبل umar Farooq , Lecturer of physics , Apex college

In dark is light and in day is smoke pressure