Need a solution for Cisco's wireless AP 5508 we want to design an API through which the employee can create a Guest WiFi user ID and password. Can anyone provide some Ideas ?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Muhammad Imran Ali , Channel Manager (Pakistan/Afghanistan) , TGOOD
تاريخ النشر: 2016/02/10
Danish Alam
من قبل Danish Alam , IT Technical Support Engineer , INMAC TECHNOLOGY PVT.LTD.MUMBAI

yes by using guest  wi-fi user