For a successfully running business since long time, does it require Management or not and Why?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ashraf , Director of International Business , Saqr Al-Khayala Group
تاريخ النشر: 2016/02/10

management is essential for any business to make sure the lower ranks perform ,function in order and to their full potential

Ahamed Firnas Liyakath Ali
من قبل Ahamed Firnas Liyakath Ali , Senior Quantity Surveyor , EMAAR

For a successfully running business since long time, does it required Management or not and Why?