How to send MAP ATI request to STP?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Maroof , Solution Architect , Ericsson Pakistan
تاريخ النشر: 2016/02/09
Farzad Hashemi
من قبل Farzad Hashemi , Technical Manager , Iris Combine Electronics Co., Ltd

STP mainly concerns about the GT and SSN, not the Application part of the message so it is like any other message you send to STP. So simply put the GT and SSN of the destination node in the message.