While duct Sizing for a Supply,Which Flow Rate to be considered that the calculated value or the selected value ?

تم إضافة السؤال من قبل Xavier Cruz Herman Fernando , Mechanical Design Engineer , Progressive Recruitment agencies for Specon MEP
تاريخ النشر: 2016/02/09
Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

Calculated value should equal the selected value.

If it doesn't mach so you have to make re-sizing upon the final actual values.

If the changes within5%you may neglect, it will increase the velocity little bit.