How much long do you think windows server 2003 is going to prevail?

تم إضافة السؤال من قبل Arther Samuel Jayachandran , Assistant IT audit manager , RSM kuwait
تاريخ النشر: 2016/02/09
ashraf ابراهيم عدلي
من قبل ashraf ابراهيم عدلي , مدير ماركة _مدير مخازن , شركة ثروة الخليج المحدودة -العبدالكريم - ايكو

i think windows server is going to prevail for3 or4 coming years