Tell us about time failed to meet a deadline. What the is repercussion?

تم إضافة السؤال من قبل عزام الهادي البشير يس عزام الهادي البشير يس , medical officer , best care private hospital
تاريخ النشر: 2016/02/08
Ahmad Alhusainy
من قبل Ahmad Alhusainy , Customer Service , National Bank Of Kuwait - Nbk

I haven't failed at meeting the deadline, it just I have this urges to finish the task, I don't compile them and send them next day.