Whereof really depends on the success of the physical inventory?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/02/08
Mohamed ali
من قبل Mohamed ali , Inventory Controller , United Yousuf M Naghi Co. Ltd (LG SERVICE DIVISION)

i think it depends on initial stage itself .... it means Planning stage

1. selection of items

2. selection of samples.

3.time management

4.understanding the location of inventory

Muhammad Aezaz Ali Mirza
من قبل Muhammad Aezaz Ali Mirza , Assistant Manager , Ernst & Young Ford Rhodes Sidat Hyder Chartered accountants & co

Mr. Nadjib, can you please elaborate the question?