What is "PMMS" for road keyword "PCI" "UDI"?

تم إضافة السؤال من قبل omar mourad , مهندس كهرباء , laval maintenance
تاريخ النشر: 2016/02/07
omar mourad
من قبل omar mourad , مهندس كهرباء , laval maintenance

i will make it more easy PMMS is = pavement maintenance management system for road but what is UDI and what PCI ?

Larry Maquera
من قبل Larry Maquera , Sr. Safety Officer , Trojan General Contracting LLC

PCI-Peripheral Component Interconnect / UDI-Unrestricted Digital Information