Which of these is not included as a separate item in the basic accounting equation? Assets Revenues Liabilities Stockholder's equity

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Mujtaba Shafique , RJ , Dream Fm106
تاريخ النشر: 2016/02/07
Sneha Sneha
من قبل Sneha Sneha , freelance writer , Noor Bank

Perfect answer plx give me

Naglaa Saber
من قبل Naglaa Saber , Accountant , مدرسة الحمراء

Assets=liabilities +owner's equity So it's revenues.

Mohamed Ahmed
من قبل Mohamed Ahmed , محاسب , مكتب الخبرات الهنية-شركة ايزى فيت

    revenue considered enter income statment not accounting equation

Muhammad Asif Sultan
من قبل Muhammad Asif Sultan , Personal Banker , Mashreq Bank

revenue cannot be included in that equation

Muhammad Asrar Butt
من قبل Muhammad Asrar Butt , Accountant/HR Assistant , Jebnah General Contracting Est.

Revenue and Expenses cannot be recorded in the accounting equation