Do you subscribe and use any loyalty program, and if so, which do you recommend for retail shopping?

تم إضافة السؤال من قبل Sanjay Dukle , Head of Partnerships , VERNOST MARKETING TECHNOLOGY SOLUTIONS
تاريخ النشر: 2016/02/06
benny varghese
من قبل benny varghese , Show Room Manager , Josco Jewellers Pvt Ltd

We introduce reward points based on customers purchase.On the basis of reward points we can offer additional discount on purchase which will attract customers.