Can you name your pick of the top 3 most active brands in uae ?

تم إضافة السؤال من قبل Sanjay Dukle , Head of Partnerships , VERNOST MARKETING TECHNOLOGY SOLUTIONS
Mariana Suciu
من قبل Mariana Suciu , Consultant , MPR Consult

1. Emirates Airlines

2. Burj Khalifa Dubai

3. Ferrari World Abu Dhabi

AJAY KUMAR AHIRWAR
من قبل AJAY KUMAR AHIRWAR , help desk , fidelis corporate solution

1. National Geographic Abu Dhabi

2. Emirates Airlines

3. Sony ME