Loyalty v/s Discounts - Which will you use in marketing and why ?

تم إضافة السؤال من قبل Sanjay Dukle , Head of Partnerships , VERNOST MARKETING TECHNOLOGY SOLUTIONS
تاريخ النشر: 2016/02/06
Om prakash Menaria
من قبل Om prakash Menaria , HR Executive , SEVEN STEP VENTURES PVT. LTD

i will use discount to increase sales. and we can also give cash discount to get cash fast