At Which level of project Elemental approximate quantities is used as pre contract cost control. How cost analysis is done at this stage?

تم إضافة السؤال من قبل Sainath reddy Karadu , Quantity Surveyor , Stup Consultants Pvt. Ltd., (PMC)
تاريخ النشر: 2016/02/04
Mohammed Khan Sayeed
من قبل Mohammed Khan Sayeed , Director Contracts & Claims , RAS Arabia

Comment added by Mohammed Khan Sayeed , Manager Tendering Department - just now

At feasibility report stage when cost plan is produced using approximate quantities while Project Designs are not ready