What frustrates you in your current role as sales rep?

تم إضافة السؤال من قبل j mckenize
تاريخ النشر: 2016/02/04
Albin George
من قبل Albin George , Operation Officer , Greenfield Logistic Services LLC

I did not frustrate in my job .if get down i will overcome it any cost.I will complete my work at any situation.

Rawan Shupita
من قبل Rawan Shupita , Administration , ICC

If i did not get the target at the suitable time .

Tariq Qureshi
من قبل Tariq Qureshi , Assistant Manager Enterprise Sales , GLOBAL-SNI

i will never be frustrated while doing sales job as if i get frustrate task cannot be done.\\

Mohammad Awad
من قبل Mohammad Awad , مشرف إداري , شركة معمار العالمية للتطوير المحدودة

Unavailability of sources of materials