Write five areas that HR manger should have knowledge skills, experiences to be an effective manager ?

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/02/02
Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

1- Recruitment and selections

2- Performance management

3- Human capital management

4-Human resource planning

5- Employee relations

Anthony Ubogu
من قبل Anthony Ubogu , HR Officer , Nigerian Petroleum Development Company Limited

1. Personnel welfare management

2. Personnel Recruitment and development

3. Employee relations

4. Personnel Development

5. Personnel Apraisal