Where is the best place for a civil engineer to start his career?

تم إضافة السؤال من قبل baha' nawasra , Project engineer , AK Design
تاريخ النشر: 2016/02/02
Fayez Moughrabi
من قبل Fayez Moughrabi , sales excutive , - Media Box / - Top 3 Deals

GCC countries is a good destination specially the goverments  that have an establishment and reconstruction plan such as KUWAIT OMAN