I have completed My M,Tech(Aeronautical).But I am a fresher..I didn't get any job or reply..What I have to do?

تم إضافة السؤال من قبل sheik ghouse mubarak , Technical Officer , Turbojet Engines Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2016/02/02
Arath Paul
من قبل Arath Paul , Warranty In-charge , Omkar Veh. Pvt. Ltd. Mahindra Truck & Bus

I will continue searching for an opportunity until I get desired job.