What to expect in administration, secretarial and receptionist job interviews?

تم إضافة السؤال من قبل Mubarak Kishore , Human Resource Business Partner , Air Liquide
تاريخ النشر: 2016/02/01
shabbir hussain
من قبل shabbir hussain , IT Head , Ezgirtmall.com For Online Shopping Company

Should Have Good Communication Skills And Good Presentation Of Mind