Are paid links considered a negative indicator by Google?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Hamed , Web Video Producer , Android basha
تاريخ النشر: 2013/09/17
Fahim Safdar Randhawa
من قبل Fahim Safdar Randhawa , eMarketing Strategist , Spiralclick

Exactly but if you are going to involve in link buying, then make it sure to make it more natural. Use it to build authority of webite rather then placing naked keywords in anchor texts.