Designing an organization chart, how is PowerPoint superior to other options such as Harvard graphics, etc?

تم إضافة السؤال من قبل Aslam Waris , Service Operations Manager , HSBC Bank Middle East
تاريخ النشر: 2013/09/17
Denis Columbus Céspedes
من قبل Denis Columbus Céspedes , Field Engineer , Aldesa, GCZ Ingenieros, RGM International Group, ABB, Siemens, etc

Power point design is functional and quickly understandable, is panopticon