Briefly, how do an auditor check a balance sheet in point of consistency according to the accounting rules ?

تم إضافة السؤال من قبل Ziya Anil Atman , Senior Tax Auditor , Deloitte Touche Tohmatsu
تاريخ النشر: 2016/01/30
Wasif Nuhullah
من قبل Wasif Nuhullah , Accountant / Senior Accountant , Mazah Trading and Contracting Co.

Compare last year figures to the current year or year under consideration.