If design and build procurement route is adopted for negotiate tender, what are its advantages & disadvantages?

تم إضافة السؤال من قبل Sainath reddy Karadu , Quantity Surveyor , Stup Consultants Pvt. Ltd., (PMC)
تاريخ النشر: 2016/01/30
Sainath reddy Karadu
من قبل Sainath reddy Karadu , Quantity Surveyor , Stup Consultants Pvt. Ltd., (PMC)

advantage

most contractor involment bin design process no program implication of TENDERING. disadvantage

lack of competition. may not be suitable for ppp contracts