Explain how the provision for environmental liabilities may be recognised in the financial statement?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/01/28
Ramsey Villanueva
من قبل Ramsey Villanueva , Planning and Control – Cost Analyst , Fine Hygienic Holding

Depending in the circumstances, if it is probable, recognize immediately as debt presented in face of the financial statement.

Jacinta Jaen de Gonzalez
من قبل Jacinta Jaen de Gonzalez , Accounting Manager , Tova,S.A

I consider it a debt to pay for potential environmental damage occurring product of the activity