What are tips and advices to learn SAP ?

تم إضافة السؤال من قبل Wissam Rhouni , MPC Procurer , Delphi Automotive System Morocco
MOHAMED HANIFA KOWTAR ALI
من قبل MOHAMED HANIFA KOWTAR ALI , SECRETARY + DOCUMENT CONTROLLER , SAUDI ARABIAN AMIANTIT

It is better to learn TRANSACTIONS first

and

How it works and links with business

Troubleshooting