Am Perfect in Ms Office and Power point presentations like Office Administration or Computer Operator or Back end Office work.

تم إضافة السؤال من قبل Younus Mohammed , Administrative Officer Cum Accountant , RURAL INTEGRATED AND SOCIAL EDUCATION SOCIETY (RISES)
تاريخ النشر: 2016/01/27
Mohamed Abou El Azem
من قبل Mohamed Abou El Azem , Bachelor of Law , Bachelor of Law

Well done andgood luckIn the following days

muntaz ali mohammed
من قبل muntaz ali mohammed , Computer Operater , varun motors

YES GIVE ME ONE OPPORTUNITY PROVE MY TALENT