How do you make the background layer behave like a normal layer?

تم إضافة السؤال من قبل cara manginlaud
تاريخ النشر: 2016/01/27
Syed Hamza
من قبل Syed Hamza , Manager - Media and Marketing , Still Water Aquatics

In the 'Layers' panel, right click on the 'Background' layer and click 'Layer from Background'. The layer will now no longer be locked and you can edit it as any normal layer.

dounia almanaseer
من قبل dounia almanaseer , محاضر غير متفرغ , الجامعه الاردنيه

 right click on the bake ground layer .. then layer from back ground