Which cables are used in TV cable network? And also tell me something about the pins used in connecting the cables?

تم إضافة السؤال من قبل YOGESH KARALE
siddique parambath
من قبل siddique parambath , Junior Electrical Design Engineer , Power World Engineering Consultants

COAXIAL CABLES USED FOR CONNECTING TV NETWORK CABLES