Explain the Principles and Key Components in the International Integrated Reporting Council (IIFC)'s Framework?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/01/25
Abin John
من قبل Abin John , Sales Development Manager , HDFC Standard Life Insurance Company Limited. Housing Development Finance Corporation (HDFC).

Principles of IIFC

  • Principlesinformingthereportscopeandboundary
  • Principlesinformingtheselectionofthereportcontent
  • Principlesinformingthequalityofthereportedinformation