What is the most important code in PHP & Jquery that sometimes it's hard to find the error?

تم إضافة السؤال من قبل aljon mutalib , Project Assisstant III , Department of Information and Communications Technology, Free Public Wi-Fi Project, Western Mindanao
تاريخ النشر: 2016/01/25
karthic kumar
من قبل karthic kumar

Its unnecessary spacing and parenthesis are very difficult to ind error in jquery