Define accrued of a vacation pay ? How do you calculate this account ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Alsayed Matbouly CMA , CFO , ESPAC COMPANY, Emirates Saudi Precast Aerated Concrete
تاريخ النشر: 2016/01/25
NAIF ALUOFI
من قبل NAIF ALUOFI , امين صندوق , شركة الموارد

Tickets account of expenses if the tickets as some companies pay dues vacation to the employee by their policy and within the account receivables liquidation