What unexpected things have happened to you here at this company your working for?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sewilam Abdel Hamid , Director of Sales and Marketing , Creative Sense
تاريخ النشر: 2016/01/23
Maha Abdul-Halim PHR
من قبل Maha Abdul-Halim PHR , HR Manager , Hassan's Optician Company

That i have to take all the responsibilities in my job without any power to implement ..