What is the component of solar pumping system?

تم إضافة السؤال من قبل shady Nagy , Senior Electrical Sales Engineer , Ever Green Energy ( 3- brothers group)
تاريخ النشر: 2016/01/23
shady Nagy
من قبل shady Nagy , Senior Electrical Sales Engineer , Ever Green Energy ( 3- brothers group)

solar pumping system components:-

1- pump

2- cables

3- controller

4- inverter

5-panels.

sonu kumar
من قبل sonu kumar , site supervisor , uttar pradesh vidhut surksha

there are some components of solar pumping system

1. solar panels of required voltages

2. batteries.

3. inverter

4. electric pump.

5. charge controller

Emmanuel Magdy
من قبل Emmanuel Magdy , Accountant , Siro Misr for Furniture and Decoration

The components are ( solar p.v. panels , controller , cables , pump , protection , metal box).