Do you control your business or work in control of your character?

تم إضافة السؤال من قبل alaa elsherbini , مدير مشاريع الصيانة والتشغيل , ابناء سلمان الدحبم (مشاريع الهيئة الملكيه)
تاريخ النشر: 2016/01/23
Wenceslao II Leyson
من قبل Wenceslao II Leyson , Procurement & Contracts Buyer /Specialist , Maaden Phosphate Company

I work indipendently in control of my character and with the coordination & approval of the assigned auathorized Procurement Manager of the company or business.

Ahmed Alharmil
من قبل Ahmed Alharmil , AREA MANAGER , SAUDI BIN LADEN GROUP

Yes I should keep my character balanced to get more success

Ammar Azhar
من قبل Ammar Azhar , SAFETY OFFICER , DESCON ENGINEERING (Private) LIMITED

Yes,  obviously i can control my business or work in control of my character and make good work layout which is feasible for organization.