In refugees crisis , what are the priorities ? How we can classify the priorities ? i.e (Childhood , Education , Woman at Risk , Disabilities ,...)

تم إضافة السؤال من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company
تاريخ النشر: 2016/01/22
محمود نجار
من قبل محمود نجار , مدير الموارد بشرية HR Manager , شعائر

Disabilities

Childhood

Woman at Risk

Education

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks , I agree with you , but i would like to add the following :

1-Childhood + Disabilities ; are equal as priority  in my point of view

2- Woman at Risk

3- Education