What are the keys to good leadership ?

تم إضافة السؤال من قبل shadi hussien suliman alajrab , General Manager , Manuela training and management development
تاريخ النشر: 2016/01/22
Mangala Subasinghe
من قبل Mangala Subasinghe , Trainee Assistant manager , Spinneys Shopping Center Abu Dhabi Al Murjan

Passion ,Great vision,Great decision  maker,must be team builder,should have good character

shadi hussien suliman alajrab
من قبل shadi hussien suliman alajrab , General Manager , Manuela training and management development

communicate a vision and rally others aroung that vision.

esblish a company values.

promote corporate ethics.

embrace change.