What are affairs in banking sector ?

تم إضافة السؤال من قبل Saif Uddin Mahmud Tuton , Officer , Bangladesh
ABDULLAHI BABA HUSSAIN ZANGO
من قبل ABDULLAHI BABA HUSSAIN ZANGO , TEAM LEADER COMMERCIAL BANKING , HERBART MARCULAY WAY ABUJA

BANKING SECTOR IS ALL ABOUT DEPOSITS AND LENDING TO IT'S PROSPECT CLIENTS AND EXISTING CUSTOMERS.