Intellectual capital is .( best answer a or b) : (a) A component of knowledge management (b) Composed of human, social and organizational capital?

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/01/21
noure elhouda lakehal
من قبل noure elhouda lakehal , مكلفة بالاعمال التجارية , ورقلة

Intellectual capital is Composed of human, social and organizational capital