What are the best 5 certifications every Telecom engineer should have?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulaziz Alriddan , Senior Telecom Project Engineer , Aibel
تاريخ النشر: 2016/01/20
هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

Very interesting question.In my opinion:

1. Cisco certificates (CCNA, CCNP and CCIE).

2. CTNS: Certified Telecommunications Network Specialist.

3. CIPTS: Certified IP Telecom Network Specialist.

4. CWA: Certified Wireless Analyst.

5. CTA: (Certified Telecommunications Analyst).

Abdulaziz Alriddan
من قبل Abdulaziz Alriddan , Senior Telecom Project Engineer , Aibel

Thanks for your kind reply :)