What are the steps needed to help improving communication skills for freshmen pharmacy graduates?

تم إضافة السؤال من قبل Dana Qaisi , Social Media Specialist , N/A
تاريخ النشر: 2016/01/20
Gladys De Vera
من قبل Gladys De Vera , HR Officer , Mudon Ahlia Real Estate

To improve communication skills, it should have daily basis of principles of communication and influence by observation, whether talking to a patient,a physician,a nurse,or another pharmacist on daily basis.