What is the most important aim of integrated HRM? (a) Seek both vertical and horizontal fit (b) Bundle HR practices together?

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/01/20
Renjana Raveendran
من قبل Renjana Raveendran , Branch Manager , Dora MicroFinance

seek both vertical and horizontal fit

Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

Answer is (b) Bundle HR practices together