Can anyone share documents for changing membranes of Reverse Osmosis?

تم إضافة السؤال من قبل iftikhar asghar , QA/QC Executive , Mezan Beverages (Pvt.) Ltd. GREEN FIELD PROJECT
تاريخ النشر: 2016/01/19
Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

I think nobody share for R,O because this for general enginyeer only

mohamed hlel
من قبل mohamed hlel , Ingénieur Informatique , Vermeg

We recommend to have a SDI<3 in order to limit spacers fouling before a RO and a TOC<ppm in order to limit biofouling.

At least a simple cartridge filter to protect the RO membrane is required in case of water quality variation.