What is the best organization chart for a project management department in construction field?

تم إضافة السؤال من قبل ELIE GHOSH , PROJECT DIRECTOR. , Namkwang international for engineering and construction, Angola
تاريخ النشر: 2016/01/19
Fahed El Din Zammar
من قبل Fahed El Din Zammar , مدير مشروع , سعد المبطي للمقاولات

is the one that defines the tasks and responsibilities of each structural purpose