What are some of the things you find difficult to do when you are hiring a candidate ? Why do you feel that way?

تم إضافة السؤال من قبل Mubarak Kishore , Human Resource Business Partner , Air Liquide
تاريخ النشر: 2016/01/18
Kumar Gaurav
من قبل Kumar Gaurav , Human resources manager , Marcom Group

SOMETIMES ITS VERY DIFFICULT TO FIND THE SUITABLE CANDIDATES WHO TOTALLY SUITS TO AVAILABILITY